jueves, 11 de octubre de 2007

FERRAN MONEGAL ÉS EN REALITAT UN ROBOT

El popular crític televisiu, conegut per la seva columna d’el Periódico i més últimament pel programa de televisió Telemonegal, produït per Barcelona Televisió i emés per aquesta i altres cadenes d’àmbit local, no és humà.

Segons sembla la columna d’El Periódico està escrita per diversos periodistes i becaris i la fotografia que s’hi va fer constar procedia d’un personatge anònim d’un retall de l’antiga publicació Destino que corria per la redacció del diari. Ferran Monegal és un doncs un pseudònim que provindria de l’acrònim Frega la Morena, en clara alusió a l’acte de furgar la llaga més bruta.

Posteriorment BTV que pertany al mateix grup mediàtic que El Periódico de Catalunya va pensar a fer un programa televisiu de crítica del propi mitjà però com que es volia que fos molt mordaç i incisiu no es va aconseguir cap professional que s’hi prestés a posar la cara. És per això que aleshores es va creure oportú utilitzar també el pseudònim de Ferran Monegal i s’encarregà a la famosa empresa de robótica Kypho-Robotics la creació d’un presentador, posant molta cura a que el robot tingués una cara similar a la de la foto de referència.

No hay comentarios: