martes, 15 de abril de 2008

MONTILLA ES PLANTEJA PORTAR AIGUA DE MART

Barcelona – La Generalitat de Catalunya alertada per la actual sequera i el canvi climàtic, està fent estudis per trobar possibles solucions, cara al negre (i sec) futur de Catalunya. Entre les moltes opcions de les que Increíble News ha tingut coneixement hi ha un estudi sobre la viabilitat de portar aigua d’altres planetes. L’informe, malgrat que no esmenta directament el planeta Mart, planteja la hipòtesi futura de portar aigua d’altres planetes propers a la Terra.

Fonts properes al govern de la Generalitat que no han volgut revelar-se han declarat a aquesta redacció que el fet que ningú no pugui atribuir-se la titularitat de l’aigua descoberta recentment al planeta vermell, i especialment al fet que el govern espanyol no en tingui competències ha fet que la mesura no només no hagi estat desestimada sinó que compti amb bastants partidaris entre els membres del govern tripartit.

De tota manera el projecte és només un estudi i Catalunya no disposa de la tecnologia necessària per transportar aigua. És per això que el govern català espera implementar un pla aerospacial quinquennal al qual destinarà quasi un 2% del pressupost anual total. Aquest pla que es volia que fos secret no començaria fins el 2010 i aniria a càrrec del capítol pressupostari de fons reservats (pensats inicialment per al contraespionatge i utilitzats actualment per a cobrir les exorbitants despeses protocol·làries). El fet que l’aigua pugui no ser potable o que l’extracció esdevingui una tasca d’enginyeria molt difícil no ha desanimat als membres del govern que de moment ha encarregat diversos estudis milionaris a diferents agències espacials per establir els punts òptims d’extracció tant pel que fa a quantitat d’aigua existent com a duresa de l’escorça marciana.

1 comentario:

Anónimo dijo...

naucil veliko