viernes, 11 de julio de 2008

NOMÉS DOTZE ADULTS CATALANS NO HAN ESTAT MAI A ANDORRA

Segons l’Institut d’Estadística de Catalunya.

Barcelona – Una sorprenent enquesta de l’Institut d’Estadística de Catalunya que buscava estudiar els hàbits viatgers dels catalans posa de manifest que dels més de set milions d’adults catalans, només n’hi ha dotze que no han estat mai al principat d’Andorra. L’estudi també assenyala que el 83,2% hi ha estat més de dues vegades.

La proximitat de l’autoanomenat País dels Pirineus amb Catalunya, els seus comerços i les magnífiques instal·lacions d’esquí són un reclam perfecte per visitar-lo, i la prova n’és que la immensa majoria de catalans repeteixin més d’una vegada.

Increíble News els vol portar a Andorra.

La nostra revista, preocupada pel motiu de mofa que això pot representar per aquesta dotzena de persones, vol aconseguir que gaudeixin d’un cap de setmana amb totes les despeses pagades a un hotel de la capital andorrana. L’Idescat no pot facilitar les dades d’aquests dotze adults, per una banda perquè es tracta d’una mera estimació i per altra per la Llei de Protecció de Dades. És per això que esperem que si algun lector és un d’aquests dotze, fins avui català desafortunat, o si en coneix algun, deixi el seu correu electrònic en l’apartat de comentaris, al peu d’aquest article i el nostre Departament d’Actes Promocionals s’hi posarà en contacte

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Je,je,je. I jo en conec un!.

PSM Agency dijo...

Agrairíem que ens deixés el seu email o ens en enviï un a increiblenews@gmail.com a l'atenció del Departament d’Actes Promocionals per tal de poder contactar amb l'individu en qüestió.